YouGov kokemuksia

YouGov on kansainvälinen internetissä toimiva markkinatutkimus ja data-analyysiyhtiö. Yhtiö on perustettu vuonna 2000 ja sen pääkonttori sijaitsee Iso-Britanniassa. YouGov on pörssilistattu yhtiö, jonka liikevaihto vuonna 2017 oli 107 miljoonaa puntaa. Toimintoja Suomessa hoitaa erillinen yhtiö. YouGovilla on maailmanlaajuisesti yli 5 miljoonaa käyttäjää. Lue alta YouGov kokemuksia!

Käyttökokemus

Löydät YouGovin suomenkielisen version osoitteesta www.yougov.fi. Sivusto on hyvin selkeä ja visuaalisesti näyttävä. Voit kirjautua sisään Facebook-tunnuksilla tai perinteiseen tapaaan sähköpostilla ja salasanalla. Ensimmäisenä tehtävänäsi on vastata lyhyeeseen lähtötietokyselyyn, että sinulle voidaan kohdistaa oikeanlaisia kyselyitä.

YouGovin etusivulla on kerrottu lyhyesti YouGovin toiminnasta, sekä esitelty viimeisimpiä mahdollisesti sinua kiinnostavia tutkimuksia. Paneeli-osiosta pääset tarkastelemaan omaa pistetilannettasi ja saatavilla olevia kyselyitä. Lisäksi näet myös mahdolliset palkintovaihtoehdot, joista suosittelen Superlahjakorttia. Paneeliosiosta löydät myös suosittelulinkin, minkä avulla voit suositella paneelia ystävillesi. Alimpana on listaus vastaamistasi kyselyistä ja niiden palkinnoista.

Käyttöliittymä on erittäin selkeä ja helppokäyttöinen. Kyselyt tulevat suoraan sähköpostiisi, eikä paneelisivuilla käyminen ole välttämätöntä. YouGoviin liittyvän tulee olla Suomessa asuva, suomenkielen luku- ja kirjoitustaitoinen yli 15 vuotta täyttänyt henkilö.

Kyselyt

Kyselytutkimusten määrä vaihtelee lähtötietojen mukaan. Toisille kyselyitä tulee enemmän kuin toisille, mutta kyselyiden vähäinen määrä ei pitäisi olla ongelmana kenellekään. Kyselyitä tulee sähköpostiin päivittäin ja niistä maksetaan yleensä noin 50-150 pistettä (100pst vastaa 1,2€ arvoa Superlahjakortissa)

Maksut

Ansaituilla pisteillä voit osallistua arvontaan tai lunastaa Superlahjakortin. 30€ arvoisen Superlahjakortin lunastamiseen vaaditaan 2500 pistettä. Superlahjakortin käyttökohteisiin voit tutustua täältä. Jokaiselle varmasti löytyy joku käyttökohde. Itse olen valinnut käyttökohteiksi Zalandon ja Powerin verkkokaupan. Voit tilata useamman lahjakortin kerrallaan ja yhdistää niitä. Lahjakortit toimitetaan valitusta käyttökohteesta riippuen postitse tai sähköpostilla.

Superlahjakortin lunastaminen on helppoa ja ne toimitetaan sinulle 1-2 viikkoa pisteiden käyttämisen jälkeen.

Yhteenveto

YouGov on luotettava toimija kyselytutkimusmarkkinassa. Se kannattaa osaksi "repertuaaria". Jos haluat, että et saa enää sähköpostiin kyselyitä YouGovilta, voit poistaa käyttäjätilisi koska vain. Ansaintapotentiaali YouGovissa on hyvä ja vaikka kyselyistä ei saa riihikuivaa rahaa tilille, on Superlahjakortti erittäin käyttökelpoinen lunastusvaihtoehto. Liity YouGoviin alla olevasta painikkeesta tai TÄSTÄ linkistä.

Liity myös muihin paneeleihin Kyselytutkimukset-osion listauksesta.