Rahaa netistä -haaste puoliväli 1/2

Rahaa netistä haasteen tarkoituksena on selvittää, kuinka paljon tienaan netissä kuukauden aikana kyselytutkimusten, affiliatemainonnan ja vedenlyöntibonusten avulla. Seurantajakso ajoittuu helmikuuhun 2018. Julkaisen haasteen suorituksesta puoliväliraportin kuun puolessa välissä ja kokonaistuloksen kuun päätyttyä. Tavoitteena on esittää selkeästi ja totuuden mukaisesti, miten jokainen voi tienata lisätuloja ja kuinka paljon.

Omasta taustasta haasteen pohjustukseksi voidaan todeta se, että olen parhaani mukaan yrittänyt tutustua netissä tienaamisen saloihin jo useamman vuoden ajan, ja parhaani mukaan olen yrittänyt poimia mukaan parhaat ja itselleni sopivimmat tavat hankkia lisätuloja netistä. Käyn kokopäivätöissä ja opiskelen iltaisin. En koe netissä tienaamisen vievän minulta ylimääräistä aikaa, koska se tapahtuu muun tietokoneella selailun ohessa.

Kyselytutkimukset

Alla olevassa diagrammissa esitettynä kyselyiden kappalemäärien jakauma. Yhteensä kyselyitä tuli täytettyä 29 kappaletta ja niistä korvauksena 23,8 euroa. Eniten kyselyitä vastattavaksi tuli Clixsenseltä. Edellämainittu on siitä erinomainen paikka, että siellä pystyy vaikuttamaan paljon omiin tuloihin. Vastattavia kyselyitä voi löytää, vaikka ei niistä tulisikaan viestiä sähköpostiin. Olen tyytyväinen kyselyiden määrään ja niistä kertyneisiin tuloihin. Pyrin säilyttämään saman tahdin läpi kuun toisen puoliskon.

Vedonlyöntibonukset

Kuun aikan hyödynsin yhden vedonlyöntibonuksen olympialaisiin liittyen. Betsson tarjosi 20€ ilmaisvetoa, mihin luonnollisesti kärppänä tartuin. Profittia tuosta 20€ bonuksesta jäi lopulta 17 euroa. Bonusrahojen kierrätystaktiikkaan löydät ohjeet Vedonlyöntibonukset-osiosta.

Voit lunastaa samaisen bonuksen alla olevasta bannerista talvikisojen ollessa käynnissä. Kisojen jälkeen banneri ohjautuu etusivulle. Jos et ole aikaisemmin tallettanut Betssonille suosittelen ensitalletusbonuksen käyttämistä, minkä voit aktivoida tämän LINKIN kautta.

Affiliate ja mainokset

Affiliatetuloja kertyi kuun alkupuoliskon aikana 22,5 euroa, joista kaikki Tradetrackerin kautta. Summaan voi olla tyytyväinen ja tavoitteena on kerryttää yhtä suuri summa myös kuun jälkimmäisellä puoliskolla.

Yhteenveto 1/2

Yhteensä rahaa netistä -haasteen ensimmäisen puoliskon aikana tuloja kertyi 63,3€. Olen tyytyväinen summaan ja jos kuun jälkimmäinen puolisko on yhtä hyvä, pääsemme yhteistuloksessa yli 125 euron. Tuota summaa voitaisiin pitää hyvänä tavoitteena loppukuulle. Rahasumma ei ole absoluuttisesti iso, ottaen huomioon, että olen kokopäivätöissä, mutta pidän tätä mielenkiintoisena harrastuksena ja mahdollisuutena kehittää omaa osaamista. Jos tästä ei pitäisi, ei tätä kannattaisi tehdä. Kirkkain silmin kohti kuun jälkipuoliskoa!


Jos haluat oppia lisää netissä tienaamisesta lue seuraavat ohjeet

LUE HAASTEEN TOINEN OSA