Arbitraasivedonlyönti

Arbitraasi tarkoittaa tilannetta, jossa ei riskiä käytännössä ole. Tälläiset tilanteet ovat tulleet tutuksi bisnes- ja osakemaailmasta, mutta miten tämä sitten liittyy vedonlyöntiin?

Arbitraasivedonlyönnistä on melko niukasti tietoa netissä, mutta parhaimmillaan se voi olla todella tuottavaa. Arbitraasivedonlyönnissä on tarkoitus hyödyntää vedonlyöntiyhtiöiden tarjoamia eri suuruisia kertoimia vedonlyöntikohteille.

Esim. Pelicans - Ilves (moneyline veto)

NordicBetin kertoimet:Arbitraasivedonlyönti rahatukko

  • Pelicans 2,25
  • Ilves 1,80

Betssonin kertoimet:

  • Pelicans 1,95
  • Ilves 1,95
Kun lyöt Nordicbetillä 100€ Pelicansille ja Betssonilla 115€ Ilvekselle, teet voittoa kumman tahansa voittaessa ~10€. Kuulostaa pieneltä, mutta arbitraasivedonlyönnissä panokset ovat yleensä paljon suuremmat, minkä takia voitotkin suurenevat samassa suhteessa.

Arbitraasikohteita voit etsiä Arbitraasilaskurilla

Tärkeää arbitraasivedonlyönnissä on, että vedot saadaan tehtyä nopeasti, siksi onkin hyvä valita 6-10 vedonlyöntiyhtiötä, joihin talletat rahaa ja joiden kertoimia seuraat.

Arbitraasivedonlyöntii liittyviä riskejä:
  • Kertoimien muuttuminen
  • inhimillinen virhe
  • vedonlyöntikohteen mitätöinti ja yhtiöiden erilaiset säännöt
  • nämä voidaan kuitenkin välttää huolellisella pelaamisella!

Vaivalloisinta arbitraasivedonlyönnissä on kertoimien etsiminen. Onneksi tähän on apua erilaisista ohjelmista. Kannattaa hyödyntää näiden tarjoamat kokeilujaksot ja ilmaiset arbitraasit. Ei kannata suoraan hukata rahojaan käyttömaksuun, mitkä ovat jokseenkin tyyriitä, jos ei lyö arbitraaseja isoilla summilla.

Arbitraasiohjelmat

Hyödyllisiä linkkejä

Sport arbitrage review ("Työkseen" arbitraaseja vetävän eläkeläisen Alan Seymorin sivut. Paljon tietoa ja hyviä vinkkejä, englannin kielinen)

Sport arbitrage forum

Sure bets TOP-10/oddsportal (10 parasta tarjolla olevaa arbitraasia)


Miten alkuun?

Alkuun kannattaa perustaa nettilompakko esim. Skrill (ent. Moneybookers) toimii hyvin. Nettilompakon kautta kannattaa tallettaa rahaa 6-10 vedonlyöntisivustolle, jonka jälkeen ei muuta kuin kertoimia seuraamaan. Pääomaa on hyvä olla runsaasti 1000€-2500€, että voitot eivät ole mitättömiä. Ota selvää ennen vetoja kuitenkin eri paikkojen säännöistä ja maksimipanoksista.

Alkuun kannattaa harjoitella pienemmillä panoksilla, että oppii tuntemaan tavat ja prosessin.

Hyviä vetoja!