Affiliatemarkkinointi ja mainokset

Oman nettisivun tai blogin perustaminen voi luoda suuriakin tuloja! Suomessakin on useita tuhansia tienaavia bloggaireita. Super suosituksi pääseminen vaatii tosin raakaa työtä, intohimoa ja omistautumista. Pienemmälläkin vaivalla voi saada tuloja, joskin pienempiä.

Perustamalla oman nettisivun, tai useamman, ja lisäämällä sinne mainoksia voit saada ajan kuluessa satojen eurojen tuoton kuukaudessa. Tämä ei kuitenkaan ole hätäisen hommaa!

Perusta nettisivu aiheesta jonka tunnet, jolla uskot olevan kysyntää, joka on parempi kuin kilpailevat. Helppoa eikö? Kun olet keksinyt sopivan aiheen, loppu on helppoa. Esim. SimpleSite.comilla luot helposti ammattimaisen näköiset verkkosivut. SimpleSiten valikoimista voit valita ilmaiset nettisivut tai kuukausi/vuositasolla laskutettavat sivut.

Ilmaisella palvelulla pääset hyvin alkuun, mutta jos haluat sivuistasi vakavasti otettavan näköiset ja haluat katselijan viihtyvän sivulla, kannattaa valita kuukausimaksullinen versio. Klikkaa tutustumaan lisää allaolevasta bannerista! Tai tästä linkistä!

Blogin perustamista kannattaa miettiä, jos on joku itseä kiinnostava aihe. Kannattaa myös miettiä onko blogille lukijoita? Pelkän rahan takia ei välttämättä kannata kuitenkaan alkaa bloggaamaan, mielenkiinto ei välttämättä riitä blogin ylläpitoon, koska menestyminen ja rahan tulo vaatii satoja tunteja töitä.


Sivujen spämmäys

Kuulin tästä keinosta hiljattain, eikä minulla ole omaa kokemusta, enkä aikonut tätä ruveta harrastamaan ainakaan vielä. Jos kuitenkin haluaa rahaa ja on aikaa, niin en näe syytä miksei tämä toimisi.

Ideana on perustaa sivuja ilmaisten blogipalveluiden kautta, mihin sitten laitetaan Googlen Adsense-mainoksia. Sitten kun sivuja on tehty tarpeeksi niin niiden linkkejä spämmätään mm. keskustelupalstoille tai suosittujen blogien keskustelu/kommentti-osioon.

Yhden sivun tuotto ei päätä huimaa, mutta satojen tehtyjen sivujen jälkeen rahaa varmasti liikkuu jo jonkun verran.

En osaa kertoa enempää, koska henkilökohtaista kokemusta ei tästä ole.


Mainoksia blogiin

Kun olet saanut sivuille säännöllistä kävijävirtaa, on aika lisätä mainoksia. Älä häpeä mainostamista, sinun tulee saada palkka työstäsi. Suurimmat tulot lienevät saavutettavissa affiliate-kumppanuuksilla. Mistä etsiä mainostajia ja affiliate-kumppaneita:

  • TradeTracker
  • Google Adsense
  • Netbooster
  • EuroAds

TradeTracker ja TradeDoubler ovat molemmat suomalaisia ja helppokäyttöisiä, sekä luotettavia. Google Adsense on hakukonejätin vastine näille, todella helppo käyttöinen! Suuremmat tulot ovat saavutettavissa kumppanuusmarkkinoinnin avulla eli TradeTrackerilla tai TradeDoublerilla.

Muista, että mainokset eivät välttämättä tuota mitään, jollei ne ole kiinnostavia ja täten houkuttele vierailijaa klikkaamaan mainosta